آیا دوست دارید یک خرید بیاد ماندنی داشته باشید؟
بر روی لینک کالای مورد علاقه تان کلیک کنید!
**گل الکترونیک ( با 32 LED)**
فلزیاب (Body Searche)
لباس جانواریو(استقلال) به همراه شورت ورزشی استقلال
ست سه تائی مغناطیسی دکتر لوین برای مغناطیس درمانی
خرد کن نایسر دایسر Nicer Dicer اورجینال
میز چند کاره (Table Mate ll)
تی شرت جادویی دنس1 LED Dance1
ساعت love
میز تیبل 18 کاره (Table Mate ll)
موبایل نوکیا O1 زیبا 2سیم
جارو شارژی جدید Swivel Sweeper G2
تی شرت با طرح ایرانی و نستعلیق
گل الکترونیک ( با 32 LED)**
آیا دوست دارید یک خرید بیاد ماندنی داشته باشید؟
بر روی لینک کالای مورد علاقه تان کلیک کنید!
**گل الکترونیک ( با 32 LED)**
فلزیاب (Body Searche)
لباس جانواریو(استقلال) به همراه شورت ورزشی استقلال
ست سه تائی مغناطیسی دکتر لوین برای مغناطیس درمانی
خرد کن نایسر دایسر Nicer Dicer اورجینال
میز چند کاره (Table Mate ll)
تی شرت جادویی دنس1 LED Dance1
ساعت love
میز تیبل 18 کاره (Table Mate ll)
موبایل نوکیا O1 زیبا 2سیم
جارو شارژی جدید Swivel Sweeper G2
تی شرت با طرح ایرانی و نستعلیق
لباس ویژه کوچک کننده 2 تکه خاص زنانه 38
فشارسنج دیجیتالی مچی Fresh Life
فلزیاب (Body Searche)
آیا دوست دارید یک خرید بیاد ماندنی داشته باشید؟
بر روی لینک کالای مورد علاقه تان کلیک کنید!
فلزیاب (Body Searche)
لباس جانواریو(استقلال) به همراه شورت ورزشی استقلال
ست سه تائی مغناطیسی دکتر لوین برای مغناطیس درمانی
خرد کن نایسر دایسر Nicer Dicer اورجینال
میز چند کاره (Table Mate ll)
تی شرت جادویی دنس1 LED Dance1
ساعت love
میز تیبل 18 کاره (Table Mate ll)
موبایل نوکیا O1 زیبا 2سیم
جارو شارژی جدید Swivel Sweeper G2
تی شرت با طرح ایرانی و نستعلیق
لباس ویژه کوچک کننده 2 تکه خاص زنانه 38
فشارسنج دیجیتالی مچی Fresh Life
واژه های تلفن همراه (4)
MMS یک نوع سرویس ارسال پیام بسیار پیشرفته که امکان ارسال متون ساده به همراه فیلم ویدیویی و صدا را به کاربر میدهد.
One Touch Dialing با استفاده از این قابلیت میتوانید به هر یک از دکمههای عددی روی گوشی موبایل (در مجموع ده دکمه) برنامه بدهید که تنها با فشردن هر یک از آنها، شماره ذخیره شده در آن را شمارهگیری کند. این قابلیت به Fast Key نیز معروف است.
PICTURE MESSAGING یک قابلیت برای ارسال پیامهای SMS که امکان ارسال تصاویر گرافیکی ساده را به همراه SMS میدهد.
PIN کد شناسایی شخصی یا Pin Code، یک کد چند رقمی است که از سیمکارت تلفنهمراه در مقابل استفاده غیرمجاز محافظت میکند.
Phone Book فهرست تمامی اسامی و شماره تلفنهایی که روی حافظه گوشی تلفن یا روی سیمکارت گوشی ذخیره میشوند. تعداد شمارههایی که میتوان روی حافظه گوشی ذخیره کرد ثابت است و به گوشی مورد نظر بستگی دارد. اما تعداد شمارههای قابل نگهداری روی سیمکارت گوشی به شبکه سرویسدهنده بستگی دارد.
POLYPHONIC RINGTONE گوشیهایی که میتوانند در یک لحظه چند نت را به صورت همزمان بنوازند و با این کار جلوه بسیار طبیعیتری به موسیقی میدهند.
PUK یا کد سد شکن شخصی، معمولا یک کد هشترقمی است که برای تغییر کد محافظ PIN استفاده میشود.
REAL TONE موسیقی یا زنگی که به صورت طبیعی (بهعنوان مثال با فرمت MP3 ) پخش میشود.
Roaming امکان استفاده از تلفنهمراه برای مکالمه، ارسال و دریافت پیغامهای متنی و اطلاعات، در زمانیکه شخص بهطور فیزیکی خارج از مرزهای جغرافیایی شبکه سرویس دهنده باشد و از سرویس یک شبکه دیگر استفاده کند. گستردگی این خدمات به توافقات بین شبکههای ارائه دهنده سرویس و خصوصیات ارتباطی خود گوشی بستگی دارد. آیکونی با نام ERI بر روی صفحه نمایش تلفنهمراه، استفاده شدن یا نشدن قابلیت رومینگ را نمایش میدهد.
RINGTONE COMPOSER نرمافزاری که در داخل برخی گوشیهای تلفنهمراه قرار دارد و به کاربر امکان میدهد با واردکردن یکسری حروف و اعداد، آهنگهای مورد نظر را برای استفاده در تلفن همراه خود بسازد.
SIGNAL STRENGTH METER یک متغیر نمایشگر که روی صفحه نمایش تلفن ظاهر میشود و میزان توان نسبی سیگنال دریافتی را نمایش میدهد.
SCROLL KEYS دکمههای جهتدار که برای حرکت بین منوهای یک گوشی مورد استفاده قرار میگیرند.
SIM CARD سیمکارت یا Subscriber Identity Module Card در حقیقت یک مدار فلزی بسیار کوچک است که در داخل گوشی تلفن همراه قرار میگیرد. این مدار فلزی شامل یک پردازنده و حافظه برای ذخیرهسازی اطلاعات کاربر مثل PIN Code، مشخصه کاربر، پیغامهای متنی و شناسهکاربری شخص است.
Short Message Sending SMS پیغامهای کوتاه متنی که توسط دو گوشی تلفنهمراه قابل ارسال و دریافت است.
Soft key یک دکمه که دسترسی به قابلیتهای گوشی و جابهجایی بین آنها را سادهتر میکند.
T9 متن روی 9 دکمه. این قابلیت همچنین به نام پیشگوی ورودی لغات نیز شناخته میشود. هنگامی که این قابلیت روشناست، بافشردن هر حرفی که وارد میشود، تعدادی کلمه با معنی متناسب با آن ارائهمیشود تا کاربر با انتخاب کلمه موردنظر خود از میانآنها، سریعتر کلمات را وارد کند. البته منبع لغات مورد استفاده برای این قابلیت شامل کلمات انگلیسی میشود.
UMTS یا سیستم تلفن همراه بینالمللی نام دیگری برای فناوری یا استاندارد 3G است.
Voicemail پیغام صوتی به کاربر امکان میدهد در صورتی که در دسترس نیستید یا دستگاه شما خاموش است، پیغامهای صوتی را از سوی تماسگیرندهها دریافت کنید. معمولا این سرویس از سوی شبکه مخابراتی قیمتگذاری میشود و ممکن است رایگان نباشد.
Voice recognition تشخیص صدا. قابلیتی که برخی گوشیهای تلفنهمراه را قادر میسازد نوع بیان برخی کلمات را تشخیص دهند و کاربر میتواند با این قابلیت تلفن خود را از طریق گفتن فرامین، کنترل کند. از این قابلیت معمولا برای شمارهگیری از طریق صداکردن نام افراد استفاده میشود.
Wireless Application Protocol WAP یک پروتکل ارتباطی است که تلفنهای همراه را قادر می سازد به سرویسها و اطلاعات روی وب دسترسی پیدا کنند. این اطلاعات تنها توسط گوشیهای دارای این قابلیت
(WAP-Enabled) و برای دیدن موضوعاتی همچون اخبار مورد استفاده قرار میگیرد.
WCDMA یا Wideband Code Division Multiple Access یک استاندارد تعامل هوایی است که تلفنهای نسل سوم را قادرمیسازد از سرویسهای چندرسانهای و سرویسهای دیگری که نیازمند پهنایباند زیادی هستند، بهرهمند شوند.
ایران در آموزش نانو از برترینهای دنیاست
فناوری نانو، با همان دقت و سرعتی که به دنیای علم و صنعت راه پیدا کرد، در ایران جایگاه خود را پیدا میکند.
مدیر کار گروه توسعه منابع انسانی ستاد نانو خبر از پیشرفت های جهانی ایران در آموزش نانو می دهد و می گوید: "به طور کلی هدف اصلی ستاد ویژه توسعه نانو، قرار گرفتن در بین 15 کشور برتر دنیا در حوزه نانو است و هم اکنون ایران در بحث آموزش نانو در بین برترینهای دنیا قرار دارد."
در حال حاضر بیش از 10 دانشگاه کشور در دورههای کارشناسیارشد و 5 دانشگاه در مقطع دکترا در حوزه نانو فناوری فعال هستند.
سعید سرکار یکی از شاخصهای تولید علم را تعداد مقالات نمایه شده در ISI دانسته و می گوید: "در سال 2007 تعداد مقالات ایران در حوزه فناوری نانو بیشتر از جمع مقالات کشورهای عرب بوده است."
به گفته سرکار، در حال حاضر 90 مؤسسه پژوهشی، 862 محقق، 28 شرکت خصوصی، 5 مرکز رشد، 40 آزمایشگاه و 30 رسانه در حوزه نانو در کشور وجود دارد. او می گوید: "زمانی که ما فعالیتهای نانو را در کشور آغاز کردیم، جایگاه ششم را در بین کشورهای اسلامی داشتیم و این در حالی است که هم اکنون در صدر این کشورها قرار داریم."
رضا سجادی، دبیر ستاد توسعه نانو هم در این باره می گوید: "در 3 سال اخیر در دو حوزه آموزش و پژوهش به شرایط مساعدی رسیده ایم و در زمینه ورود به توسعه و تولید فناوری و تبدیل فناوری به صنایع گام های بلندی برداشته ایم."
او ادامه می دهد: "هم اکنون سرمایهگذاری در بحث توسعه منابع انسانی به بار نشسته و قطار منابع انسانی به سرعت مطلوب خود نزدیک میشود. در بحث ترویج هم توانستیم اقشار مختلف جامعه را در عرصه نانو فناوری فعال کنیم و زیر ساختهای مناسب طراحی کنیم. در حوزه ایجاد زیر ساختهای ضروری هم که در آینده مورد نیاز است، اقدامات خوبی انجام شده است."
سجادی یکی از برنامههای ستاد ویژه توسعه نانو را ایجاد روابط مؤثر و توسعه دهنده بین کشورهای اسلامی دانسته و می گوید: "ایران در زمینه نانو ارتباطات خوبی با کشورهای ترکیه، عربستان، عمان، قطر و امارات دارد.
ضمن این که امروزه دانش بشری میتواند به سند تبدیل شود و به عنوان حمایت بانکی محسوب میشود و برای اینکه ما بتوانیم کسب و کار نانو را توسعه دهیم، چارهای نداریم تا تفکر ثبت اختراع را توسعه دهیم و با کشورهای دیگر همکاری های متقابلی داشته باشیم."
در همین راستا، صادق واعظ زاده، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور از تشکیل ستادهای ویژه توسعه و ارتقای فناوریهای راهبردی در سال آینده خبر می دهد و می گوید: "با تشکیل ستادهای ویژه توسعه و ارتقای فناوریهای راهبردی، توجه ویژهای به توسعه و ارتقای فناوریهای راهبردی و حائز اولویت کشور خواهد شد."
در قانون برنامه چهارم توسعه از فناوریهای حائز اولویت نام برده شده است که به گفته واعظ زاده، فناوری نانو و فناوری زیستی در سال های اخیر مورد توجه ویژه قرار گرفته و اسناد مربوط به آنها در دولت و شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شده است.
معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حوزه فنــــــاوری نانو، میکروالکترونیــــک، انرژیهای نو، سلولهای بنیادی، زیست فناوری، اطلاعات و ارتباطات، هوا فضا، گیاهان داروئی و طب ایرانی و فناوریهای بین رشتهای و نوین برنامه ریزی های گسترده ای دارد و برای توسعه و ارتقاء این فناوری ها برنامههایی تهیه کرده که از سال آینده اجرا می شوند.
واعظ زاده می گوید: "این برنامهها در ارتباط با برنامههای کمک به نهضت تولید علم به اجرا در خواهد آمد."
ایران؛ پنجم در آسیا
واعظ زاده می گوید: "ایران در عرصه علم و فناوری در آسیا رتبه پنجم را دارد و با برنامهریزی دقیق در یک برنامه 5 ساله می توان به رتبه چهارم آسیا رسید."
به اعتقاد او، بر اساس افق 50 ساله، ایران باید به قلههای علمی جهان دست پیدا کند و در حوزه نانو فناوری که حرکت سریع است، قطعاً زودتر به این اهداف خواهیم رسید.
معاون علم و فناوری ریاست جمهوری رسیدن به اهداف علمی کشور را نیازمند عزم جدی، تأمین منابع انسانی و امکانات لازم می داند و می گوید: " ما در کشور شاهد عزم جدی هستیم و نیروی انسانی کافی و امکانات را در اختیار داریم و تنها نیاز به راهبری مناسب، هماهنگی و هم افزایی مطلوب داریم."
واعظ زاده معتقد است: "با توجه به عقب ماندگی های پیشین در عرصه علم و فناوری، باید سرعت و شتاب خود را بیشتر کنیم و شتاب را باید به عنوان یک شاخص پیشرفت در نظر بگیرم."
منبع: همشهری امارات
زیر ساختهای آموزش مجازی
بدون در نظر گرفتن زیرساختهای آموزش مجازی و اهداف آن،نمی توان به پیاده سازی و اثربخشی آن امیدوار بود. لازم است قبل از هر گونه تصمیم گیری، این زیر ساختارها را شناسایی و سپس نسبت به پیاده سازی آن در راستای اهداف آموزش مجازی اقدام نمود. شایان ذکر است اهداف آموزش مجازی با آموزش از راه دور اگر چه سنخیت دارد ولی متفاوت می باشد.
محسن گرامی عضو هیئت علمی دانشکده پست و مخابرات بحث آموزش مجازی در ایران جزو بحثهای روز است و اکثر صاحب نظران در این باره اظهار نظر می کنند.
اما در مورد آموزش مجازی اگر بخواهیم اصولی به آن بپردازیم باید به یک سری نکات که زیر ساختهای آن هستند توجه کنیم، این زیر ساختها عبارتند از:
1- زیر ساختهای «مخابراتی» که هر چند در ایران امکانات مخابراتی مطلوب نیست ولی با ورود تکنولوژیهای نوین در آینده نزدیک این ضعف برطرف خواهد شد و به احتمال قوی این بخش جلوتر از سایر بخشهای آموزش مجازی خواهد بود ولی متاسفانه در حال حاضر اساس کار آموزش مجازی را بر همین نکته یعنی تهیه سخت افزار و ایجاد ارتباطات مخابراتی گذاشته اند.
2- دومین مسئله « فنون همکاری» و یکی از مهمترین زیر ساختها است. این مبحثی است که اروپائیها خود حتی بیشتر از مفاد آموزشی روی آن تاکید دارند. به عنوان مثال فردی که پشت کامپیوتر نشسته و از طریق اینترنت در رشته ای دکترا گرفته است یعنی فردی که ارتباطات اجتماعی نداشته چگونه می تواند فردا مدیر موسسه یا سازمانی شود که 30 یا 40 نفر کارمند دارد و آن را هدایت و رهبری کند. «فنون همکاری» حتی در بخش مطالعات دسته جمعی و همکاری روی متون در درسها هم مطرح است.
3- نکته بعدی « مفاد آموزشی» است. مفاد آموزشی در آموزش مجازی با آموزش سنتی کاملا متفاوت است و با همین مفاد اگر بخواهیم آموزش مجازی راه بیندازیم اشتباه محض خواهد بود. مفهوم آموزش مجازی، تنها تبدیل متون درسی سنتی به متون کامپیوتری نیست، در آموزش مجازی 40 یا 50 درصد متن آموزشی از طریق استاد ارائه میشود و بقیه درس از طریق همکاری و ارتباط دانشجویان تعیین و تدوین میشود یعنی موضوع اصلی را استاد می گوید و بقیه موارد از طریق ایده ها، کارها، پژوهشها و تحقیقهای خود دانشجویان تکمیل می شود. بر همین اساس اینجا بار دیگر بحث «فنون همکاری» مطرح می شود. اگر دانشجویان با یکدیگر همکاری نداشته باشند آموزش مجازی موفق نخواهد بود. درحال حاظر یکی ازمشکلات مادردانشگاهها همین است که کارهای پژوهشی بسیار کم صورت می گیرد و موفقیتهایی هم که صورت گرفته، بیشتر صورت گرفته است. در آموزش مجازی بخش اصلی مبحث مطرح شده در کلاس را دانشجویان تعیین می کنند به طوری که به عنوان مثال مباحث صورت گرفته یا تحقیقها و پروژه های انجام شده روی یک واحد درسی در ترمهای بعدی متفاوت است.
به روز آوری اطلاعات
اطلاعات و مباحث انجام شده کاملا به روز و بر اساس ابداعات واکتشافات صورت گرفته است یا پیشرفتهایی که در آن زمینه به وجود آمده خواهد بود. بدین ترتیب گروههای تحصیلی با هم متفاوت خواهند بود، به عنوان مثال در درسی مثل کامپیوتر شاید گروهی علا قمند به کار در زمینه نرم افزار، عده ای سخت افزار و عده ای در زمینه »دادهها« باشند. بنابر این مفاد آموزشی نیز کاملا متفاوت خواهد بود.هدف آموزش مجازی، تبدیل آموزش سنتی به مجازی نیست بلکه آموزشهای تخصصی با شیوه های مدرن است. شعار آموزش مجازی آموزش برای همه کس و برای همه سنین است. ما باید ببینیم امکان ارائه چه چیزهایی از طریق آموزش سنتی وجود ندارد که آنها را از طریق آموزش مجازی ارائه کنیم. ما باید از امکانات در جهت بهبود، نه جایگزین کردن آنها استفاده کنیم.بعضی از کشورها که مشکل کمبود دانشجو دارند آموزش مجازی را جایگزین آموزش سنتی کرده اند، چون مقرون به صرفه نخواهد بود برای درسی با دو نفر در یک منطقه کلاس دایر کنند و استاد بفرستند، اما در ایران ما مشکل تراکم دانشجو داریم و با اعزام یک استاد پروازی به دورترین نقطه، امکان تشکیل کلاس با ظرفیت کامل هست. پس ما نباید آموزش مجازی در ایران را از روی آموزش مجازی کشورهای غربی کپی برداری کنیم، چون هدف ما متفاوت از هدف آنهاست.هدف آموزش مجازی در ایران باید روی دروس و رشته هایی متمرکز شود که امکاناتمان کمتر است و یا سیستم آموزش سنتی ما جوابگو نیست.
سایر کاربردها
در خصوص سایر کاربردهای آموزش مجازی ما حتی میتوانیم برای افزایش مهارت کارمندان و کارگران از این شیوه استفاده کنیم و آموزشهای خاصی را برای شاغلین در سازمانها، برای به روز کردن اطلاعات و مهارتهایشان ارائه دهیم. الان تلاش میشود ارتباط از طریق کامپیوتر افزایش یابد یعنی کتابی که قیمتش 2000 تومان است روی کامپیوتر گذاشته اند و دانشجو مجبور است برای Download کردن آن از طریق اینترنت 4000 تومان پول بدهد. آموزش سنتی باید ادامه یابد، آموزش مجازی هرگز جایگزین آموزش سنتی نخواهد شد. به همین دلیل برای آموزش مجازی یا باید وزارتخانه جداگانه ای داشته باشیم یا این که آن را مستقیما در یک زیرشاخه مستقل زیر نظر «آموزش عالی» یا «IT» قرار دهیم، مثل دانشگاه پیام نور که مستقلا زیر نظر وزارت آموزش عالی کار می کند.
--------------------------------------------------------------------------------
آموزش خیاطی درس 6 و 7 و 8
درس شماره 6 (یقه کتابی جلوباز)
1- پارچه را به اندازه 2/1 دور سینه به اضافه 9 تا 17 سانت دولا می کنیم.
2- تمام قسمت ها را مانند درس شماره 5 برش می زنیم، با این تفاوت که قسمت جلو دولای باز است. از دولای باز برای دوخت سجاف و روی هم قرار گرفتن لباس 2 سانت اضافه می گذاریم.
3- سجاف جلو، دولای باز، قسمت بالای سجاف، 15 سانت و قسمت پایین نیز 5 سانت و بلندی سجاف به اندازه قد بلوز است.
روش دوخت
أ- اول دور گردن جلو را روی سجاف می دوزیم. بعد هلال یقه را روی سجاف قیچی می زنیم.
ب- باقی مانده دوخت لباس مثل درس شماره 5 است.
تقسیم بندی و پارچه لازم به اندازه درس شماره یک
درس شماره 7 (پیراهن یقه هفت آستین قیفی)
1- پارچه را به اندازه 2/1 سرشانه به اضافه 20 تا 30 تا می زنیم.
2- از دولای بسته 19 سانت پایین و 7 سانت داخل رفته، خط یقه را رسم می کنیم.
3- از دولای بسته به اندازه 2/1 سرشانه به اضافه 20 تا 30 سانت به سمت چپ می رویم علامت گذاری می کنیم.
4- برای شیب سرشانه 7 سانت پایین می رویم و خط سرشانه را به یقه وصل می کنیم.
5- به اندازه قد بالاتنه به اضافه 2 سانت از سرشانه پایین می رویم تا خط کمر بدست آید.
6- روی خط کمر از دولای بسته به اندازه 2/1 دور سینه به اضافه 3 سانت به سمت چپ می رویم و خط پهلوی بالاتنه را رسم کنیم.
7- به اندازه بلندی قد تمام لباس به اضافه 8 سانت از سر شانه پایین می رویم.
8- در پایین لباس از دولای بسته 4/1 دور باسن به اضافه 8 تا 12 سانت به سمت چپ می رویم و خط پهلو دامن را رسم می کنیم.
9- پایین لباس را از دولای بسته 4/1 دور باسن به اضافه 10 تا 12 سانت در نظر می گیریم و از خط پهلو 2 تا 4 سانت بالا می رویم. سپس به صورت هلال به وسط جلو وصل می کنیم.
10- برش جلو را روی پارچه دولای بسته جدا قرار می دهیم. بعد پشت لباس را برش می زنیم با این تفاوت که برای دور گردن 4 سانت پایین و 8 سانت داخل می رویم و خط دور گردن پشت را رسم می کنیم.
11- سجاف مثل درس های قبل است.
12- روی خط پهلو بالاتنه از سرشانه 20 تا 25 سانت پایین می رویم و حلقه آستین را علامت می گذاریم.
روش دوخت
أ- بعد از اتمام برش پشت و جلو لباس، اول سجاف پشت و جلو را می دوزیم.
ب- خط سرشانه را روی هم قرار می دهیم. سپس سجاف جلو را روی سجاف پشت تا می زنیم و سرشانه ها را می دوزیم.
ج- از خط سرشانه 20 تا 25 سانت پایین رفته، بعد خط پهلوها را می دوزیم.
د- بعد از دوختن خط پهلوها را روی خط کمر، لیفه ای به عرض یک سانتیمتر دوخته و از آن، کش یک سانتی عبور می دهیم.
ه- روش دیگر کش دوزی این است که ابتدا روی کمر خط بکشیم و بعد کش را روی آن چرخ کنیم.
و- بعد از اطو کردن، پایین آستین و لباس را پس دوزی می کنیم.
تقسیم بندی
بلندی خط سرشانه و آستین 44=25+19=2÷38 سرشانه
بلندی بالاتنه تا کمر 41=2+39 قد بالاتنه
بلندی لباس 118=8+110 قد تمام
گشادی کمر 28=3+25=3÷50(2/1) دور سینه
گشادی پایین لباس 33=8+25=4÷100 دور باسن
درس شماره 8 (یقه کتابی)
یقه کتابی
1- پارچه را به اندازه 4/1 دور سینه به اضافه 7 تا 15 دولا می کنیم.
2- از دولای بسته پارچه 8 سانت پایین می رویم. انتهای 8 سانت پایینی 7 سانت داخل رفته و این سه نقطه را به هم وصل می کنیم.
3- از دولای بسته 2/1 دور سینه به اضافه 3 سانت به سمت چپ می رویم و سپس 5 سانت پائین رفته خط سرشانه را رسم می کنیم.
4- از خط سرشانه به اندازه بلندی بلوز به اضافه 5 سانت به طرف پایین می رویم.
5- در پایین بلوز 4/1 دور باسن به اضافه 3 سانت به سمت چپ می رویم و خط پهلو را رسم می کنیم.
6- روی خط پهلو از شیب سرشانه 20 تا 25 سانت پایین رفته علامت گذاری می کنیم.
7- از شیب سرشانه 4 تا 12 سانت به سمت چپ می رویم و این نقطه را به پائین حلقه آستین به صورت کمی هلال وصل می کنیم.
8- برای پشت، پارچه را دولا می کنیم به طوری که تای پارچه از جلو 1 سانت بیشتر شود.
9- برش جلو را روی پارچه دولا شده قرار می دهیم. تمام قسمت ها را به جز دور گردن مثل جلو برش می زنیم.
10- برای دور گردن پشت، 9 سانت داخل و 5 سانت پایین می رویم و خط دور گردن را رسم می کنیم.
روش دوخت
أ- روش دوخت این درس مانند درس شماره 1 است.
ب- برش سجاف نیز مانند درس شماره 1 است با این تفاوت که چون یقه کتابی است. بنابراین سجاف هم باید کتابی باشد.
ج- برای این که دم آستین درست و خوب باشد به اندازه دوخت خط پهلو دم آستین را تا می زنیم روی لباس بعد قسمت بالا هر چه قدر از خط سرشانه اضافه باشد قیچی می کنیم
ارتباط انسانی از راه اینترنت
نویسنده: دکتر جرمی استنگروم (Jeremy Stangroom, Ph.D)
اینترنت و شوک فرهنگ
نویسنده: جری استراتون(Jerry Stratton) مشاور در زمینه اینترنت، طراح وب، نویسنده، موسیقی دان و برنامه نویس
اسلام و اینترنت (رابطه مذهب اسلام و گسترش اینترنت)
نویسنده: شای لی اشپیگلمن (Shai-lee Spigelman) استاد دانشکده حکومت جان اف کندی دانشگاه هاروارد
.::مرجع کد آهنگ::.
.::دریافت کد موزیک::.