روان شناسی و اختلالات روانی رفتاری
 
 
چون توانایى بیفزاید ، خواهش کم آید . [نهج البلاغه] 
»» یوزر پسورد جدید آنتی ویروس nod32

یوزر پسورد جدید آنتی ویروس nod32

آپدیت 9 بهمن 88

nod32


Username: EAV-26357023
Password: rm6sn66u4d

Username: EAV-26358848
Password: 2a3kdnx4tc

Username: EAV-26358967
Password: 5fn4mc7brm

Username: EAV-26359084
Password: hj2verfa8s

Eet Smart Security:

Username: EAV-26002717
Password: pene5u57kd

Username: EAV-26002718
Password: jvf6xvenus

Username: EAV-26002722
Password: fxvcrbpsch

Username: EAV-26119313
Password: ekrs5ccm88

 



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » یاسر ( یکشنبه 89/11/3 :: ساعت 11:9 عصر )

»» وقتی رایانه روشن می شود

وقتی رایانه روشن می شود

 

 
اگر هنگام روشن نمودن رایانه به نوشته های روی صفحه نمایش دقت کرده باشید ، مطمئنا نام BIOS به چشمتان خورده است. بایوس معمول ترین نوع حافظه های فلاش هستند. حافظه های فلاش حافظه هایی هستند که اطلاعات داخل آنها با قطع منبع تغذیه الکتریکی از بین نمی رود. بایوس برگرفته از حروف اول کلماتی به معنای «سیستم ورودی و خروجی مقدماتی» است. بایوس چند وظیفه متفاوت دارد که مهمترین آنها بارگذاری سیستم عامل است.
هنگامی که شما رایانه خود را روشن می کنید و ریز پردازنده ، قصد اجرای اولین دستورالعمل ها را دارد ، این دستورالعمل ها را باید از جایی دریافت کند. اما نمی تواند آنها را مستقیما از سیستم عامل دریافت کند. زیرا سیستم عامل بر روی دیسک سخت قرار دارد و CPU نمی تواند بدون هیچ دستورالعملی به آن دسترسی پیدا کند.
یکی از وظایف بایوس ارسال این دستورالعمل های مقدماتی به CPU است. هنگامی که رایانه را روشن می کنید، بایوس کارهای زیر را به ترتیب انجام می دهد: 1 بررسی CMOS برای تنظیمات سیستم. (بعد از روشن نمودن رایانه هنگامی که با فشردن کلید Del یا دکمه های دیگر وارد محیط Setup می شوید و تنظیمات اساسی سیستم را انجام می دهید این تنظیمات در CMOS که یک تراشه روی مادربرد است ذخیره می شوند.) 2 بارگذاری راه اندازهای دستگاه ها و گرداننده های وقفه های سیستم. 3 آماده سازی ثبات ها و مدیریت تغذیه (لازم به توضیح است که ثبات ها حافظه های بسیار کوچک و سریعی هستند که در داخل CPU قرار دارند و CPU به طور مستقیم به آنها دسترسی دارد) 4 انجام آزمایش خودکار سخت افزارها و نمایش تنظیمات سیستم. 5 یافتن دستگاه راه انداز و به کار انداختن آن. همان طور که گفته شد ، اولین چیزهایی که بعد از روشن نمودن رایانه مشاهده می کنیم ناشی از اعمال بایوس است که هر یک مفاهیم خاصی دارند. مثل مقدار حافظه موجود بر روی سیستم ، مدل و نوع کارت گرافیکی و مادربرد ، سرعت CPU ، نوع دیسک سخت و....
گرداننده های وقفه ها ، قطعات نرم افزاری کوچکی هستند که مانند یک مترجم بین قطعات سخت افزاری و سیستم عامل عمل می کنند. راه اندازهای دستگاه ها نیز قطعات نرم افزاری دیگری هستند که سخت افزارهای پایه از قبیل صفحه کلید و ماوس و دیسک های سخت و فلاپی درایو را شناسایی می کنند. بعد از بارگذاری این نرم افزارها و مقداردهی اولیه به ثباتها ، بایوس به بررسی سالم بودن کارت گرافیکی می پردازد.
اکثر کارتهای گرافیکی یک بایوس کوچک مخصوص به خود دارند که حافظه و پردازنده روی کارت گرافیکی را آماده کار می کند. در غیر این صورت معمولا در یک تراشه جداگانه روی مادربرد ، اطلاعات مربوط به راه انداز کارت گرافیکی قرار دارد که بایوس اطلاعات موجود در آن را بارگذاری می کند.
در قدم بعدی بایوس چک می کند که آیا شروع کار رایانه ناشی از روشن شدن رایانه است که به اصطلاح به آن Cold boot گویند و یا ناشی از راه اندازی مجدد رایانه است.
در صورت تشخیص راه اندازی مجدد، بایوس از بقیه تست های اولیه صرف نظر می کند. در غیر این صورت بایوس از صحت سلامت RAM با انجام تست خواندن و نوشتن در هر نشانی حافظه اطمینان حاصل می کند. سپس درگاههای PS/2 یا USB را برای وجود صفحه کلید یا ماوس چک می کند. سپس گذرگاه های PCI را جستجو می کند و در صورت یافتن این گذرگاه ها کارتهای نصب شده بر روی آنها را بررسی می کند. در صورتی که بایوس در این روالها با خطایی مواجه شود، با یک سری بوق یا نمایش پیغام ، کاربر را از وجود خطا آگاه می کند. خطاهای یافت شده در این بخش ، تقریبا همیشه سخت افزاری هستند. البته همیشه این خطاها ناشی از خرابی نیست و گاهی ناشی از اتصال ناصحیح و گاهی از عدم وجود یک قطعه لازم الوجود مثل RAM یا کارت گرافیک حکایت دارد. گاهی نیز از یک ناسازگاری لحظه ای است که امکان دارد با یک راه اندازی مجدد، مشکل رفع شود. اما همیشه باید خطاهای اعلام شده توسط بایوس را جدی گرفت. بعد از این مرحله بایوس به تقدم دستگاه های ذخیره سازی ، به منظور بوت کردن می پردازد و در صورت عدم وجود یکی ، به سراغ دیگری می رود. به طور کلی مفهوم بوت کردن به بارگذاری و اجرای سیستم عامل بازمی گردد. تعیین ترتیب دستگاه راه انداز و دیگر تنظیمات سیستم از طریق ورود به CMOS Setupامکانپذیر است. البته تغییر ناشیانه این تنظیمات موجب می شود که دستگاه به درستی راه اندازی نشود. بایوس برای ذخیره سازی تغییرات تنظیمات ، از فناوری CMOS استفاده می کند. با این فناوری ، یک باتری لیتیم کوچک ، توان کافی برای نگه داشتن تنظیمات شما را برای چند سال دارد. در صورت قطع این منبع تغذیه کوچک یا تمام شدن عمر باتری تنظیمات شما از بین رفته و به حالت پیش فرض کارخانه باز می گردد. با آمدن دستگاه ها و استانداردهای جدید ، گاهی بایوس ها نیاز به به روزرسانی پیدا می کنند. چون نرم افزار بایوس در نوعی حافظه فقط خواندنی ذخیره شده است ، تغییر آن کمی سخت تر از به روزرسانی دیگر نرم افزارهاست.
به همین منظور نیاز به یک برنامه ارائه شده توسط شرکت سازنده نیاز خواهید داشت.
بنابراین باید تاریخ و نوع بایوس خود را هنگام راه اندازی سیستم بخوانید و با مراجعه به سایت شرکت سازنده نرم افزار مربوطه را در صورت وجود دریافت کنید و بعد از کپی کردن آن نرم افزار داخل فلاپی و راه اندازی سیستم توسط آن فلاپی ، عمل به روزرسانی را انجام دهید. برای انجام این کار باید خیلی مراقب باشید و توجه کنید که نرم افزار مورد استفاده شما دقیقا مربوط به نوع بایوس شما باشد و نه مدلهای دیگر آن. در غیر این صورت ممکن است بایوس و در نتیجه آن سیستم شما از کار بیفتد و بلااستفاده شود.



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » یاسر ( یکشنبه 89/11/3 :: ساعت 11:9 عصر )

»» رمز و رازهای اینترنت اکسپلورر

رمز و رازهای اینترنت اکسپلورر

 

 
اینترنت اکسپلورر، مرورگر وب مایکروسافت پر کاربرد ترین مروگروبی است که میلیون ها نفر از سراسر جهان به وسیله آن به جستجو در اینترنت می پردازند. این نرم افزار در عین سهولت استفاده که رمز موفقیت آن نیز می باشد رمز و رازهای فراوانی را نیز به همراه خود دارد که با دانستن آنها زندگی اینترنتی شما راحت تر و دلپذیرتر می گردد.
1- وقتی ماوس را روی تصویری از یک صفحه وب می بریم، خط جدیدی به نام image bar ظاهر می شود که دارای آیکون هایی برای ذخیره چاپ، ارسال از طریق email و باز کردن فولدرmy picture (شاید برای این که ببینیم آیا قبلأ تصویر را ذخیره کرده ایم یا نه) می باشد. اگر معمولأ تصاویر را ذخیره نمی کنید و فکر می کنید image bar مزاحمت ایجاد کرده، می توانید از طریق منوی tools، گزینه internet options و صفحه advanced آن را غیر فعال کنید. در این صفحه، به قسمت multimedia بروید و علامت گزینه enable image toolbar را بردارید.
2- بعضی از سایت های عکس های دیجیتالی دارای تصاویری با وضوح و کیفیت بالا هستند، ولی اگر عکس در پنجرهمرورگر جا نشود تولید دردسر می کند. در صورت مواجهه با تصویری که به علت بزرگ بودن آن نتوانستید تمام عکس را یکجا در صفحه مشاهده کنید، به جای این که صفحه را به بالا یا پایین (یا به چپ و راست) اسکرول کنید،کمی صبر کیند تا ie اندازه آن را برای شما تنظیم کند. (ie 6 ,7 قادر به انجام این کار هستند) اگر ترجیح می دهید عکس را در اندازه واقعی خود ببینید، ماوس را به گوشه پائین در سمت راست برده و روی دکمه مربوطه کلیک کنید.
3- وقتی تصویری را از طریق پست الکترونیک می فرستید، می توانید آن را کوچکتر کنید تا سریعتر به مقصد برسد. در این راستا، می توانید وضوح 480×640، 600×800 یا 768×1024 را انتخاب و کاری کنید که تمام تصاویری که می فرستید کوچکتر شوند. دوستانی که به صورت تلفنی با اینترنتارتباط دارند حتما از این توجه شما ممنون خواهند شد.
4- اگر برای خود صفحه وبی را دست و پا کرده اید و از ایده ظاهر شدن خط ابزار تصاویر و تشویق بازدیدکنندگان به ذخیرهتصاویر شما خوشتان نمی آید، می توانید این خط ابراز را برای تک تک تصاویر یا همه آنها غیر فعال کنید، برای این منظور با دستور خط ابراز را به طور کامل از کار بیندازید و یا خط galleryimg=”no” را در برچسب های img خود اضافه کنید.
5- خط ابراز image برای تصاویر کمتر از 130×130 پیکسل ظاهر نمی شود،به همین دلیل برای ذخیره این نوع تصاویر باید از همان روش مرسوم کلیک راست استفاده کیند.


6 - ieهای 6 و 7 ابزارهایی بهتری برای کار با کوکی ها دارد تمام امکانات موجود را می توانید از صفحه privacy کادر محاوره internetoptions (که از طریق منوی tools باز می شود) مشاهده کنید. به علاوه، بد نیست سری به آدرس http://www.w3.org/p3p بزنید و اطلاعات بیشتری درباره p3p(قوانین زیر بنایی برای اولویت های حفظ حریم خصوصی) که مایکروسافت ابزارهای جدیدش را بر اساس آنها بنا نهاده به دست بیاورید.
7- بعضی کوکی ها مفید هستند. مثلأ سایتهای فروشگاهی از جمله amazon.com به کمک این کوکی ها از خریدهای شما مطلع شده و محصولات جدید را به شما پیشنهاد می دهند، یا سایتmicrosoftsupport با استفاده از آنها اطلاعات کاملی از جستجوهای اخیر شما به دست می آورد. این کوکی ها به کوکی های «شخص اول» موسومند. کوکی های طرف سوم از وبسایتی متفاوت (طرف سوم) پدید می آیند که معمولأ جنبه تبلیغاتی دارند (مثل doubleclick یا aol).
این شبکه های تبلیغاتی برای بسیاری از سایت های وبتبلیغات می کنند، پس می توانند بفهمند که شما به کدام یک از این سایت ها سر زده اید. اگر دوست ندارید چنین اطلاعاتی درباره شما در جایی نگهداری شود، ie 6 می تواند کوکی های تمام شرکت های طرف سوم، یا شرکت هایی که تعهدی در رعایت حفظ اطلاعات خصوصی شما نمی دهند را مسدود کند.
8- وقتی ie پیامی ظاهر می کند مبنی بر اینکه کوکی خاصی را بپذیرد یا رد کنید، به ie بگوئید این کوکی را برای دفعات بعد در خاطر خود حفظ کند تا هر دفعه مجبور نباشید کوکی های همان سایت را قبول یا رد کنید.
9- با تعیین سطح امنیتی مناسب برای خود می توانید مشخص کنید که چه نوع کوکی هایی را دوست دارید دریافت کنید. برای این منظور، از طریق منوی tools، گزینه internet options صفحه privacy و دکمهsettings اقدام نمائید. پیش فرض این سطح امنیتی medium است، که کوکی های طرف سومی را مسدود می کند که یا از هیچ قانونی برای حفظ اطلاعات خصوصی تبعیت نمی کنند یا از اطلاعات معرفی کننده شما بدون کسب اجازه از خود شما بهره برداری می نمایند. سطح mediumکوکی های شخص اول را که از اطلاعات معرفی کننده شما بدون کسب اجازه از خود شما استفاده می کنند می پذیرد، اما در پایان جلسه آنها را حذف می کند.
10- سطوح امنیتی در خصوص حفظ حریم خصوصی در شش دسته ارائه می شوند که از پذیرش تمام کوکی ها تا رد تمام کوکی ها متغیرند. به علاوه، چهار استراتژی از پیش تعیین شده ارائه می شوند که می توانید برای پذیرش یا رد انواع کوکی ها مورد انتخاب قرار دهید.
11- اگر هیچ یک از این سطوح رضایت شما را جلب نمی کند، روی advanced و پس از آن override automaticcookiehandlingکلیک کنید. سپس می توانید کوکی های شخص اول و سوم را قبول یا مسدود کنید و یا از ie بخواهید هر دفعه از خود شما سوال کند.
12- کادر محاوره advanced علاوه بر کوکی های شخص اول و سوم، از کوکی های «جلسه ای» هم سوال می کند؛ یعنی کوکی های موقتی که فقط تا زمانی نگهداری می شوند که حداقل یکی از پنجره های ie باز باشد. این کوکی ها خطری ندارند، زیرا بعد از قطع ارتباط و بستن برنامهie به کلی حذف شده و در نتیجه سایت نمی تواند بعدها به آنها مراجعه کند.
13- اگر نظرتان درباره سایتی خاص تغییر کرد و خواستید به آن اجازه ساخت کوکی در کامپیوتر خود را بدهید، می توانید به صفحه persiteprivacy برگشته و آن را از لیست حذف کنید.
14- اگر می خواهید برای سایت های favorite خود استثناء قائل شوید، از طریق منوی tools کادر محاوره internet options را باز کرده و به صفحه privacy بروید. سپس روی دکمهwebsites و پس از آن editکلیک کنید. در این حالت، url هایی را وارد کنید که می خواهید کوکی ها از آنها «همیشه» قبول یا رد شوند.
15- اگر سایتی هیچ حرفی از خط مشی خود در حریم خصوصی بازدیدکنندگان نزده یا خط مشی آن باتنظیمات و اولویت بندی شما مطابقت نداشته باشد، آیکون کوچکی به شکل یک چشم باعلامت ایست در خط وضعیت (پائین پنجره) ظاهر می شود که با کلیک مضاعف روی آن، گزارشی تحت عنوان privacy report به نمایش در می آید که ضمن نشان دادن تمام محتویات آن صفحه، لیستی از کوکیهای ارسالی از طرف آن سایت و پذیرش یا عدم پذیرش آنها از طرف شما نمایش داده می شود. اگر چنین آیکونی را ندیدید، از منوی view گزینه privacy report را انتخاب کنید.
16- تنظیمات مربوط به حریم خصوصی شما فقط در وب سایت هایی عمل می کنند که در منطقه امناینترنت تعریف شده باشند. اگر سایتی را در منطقه سایت های معتمد (trusted) قرار دهید، ie تمام کوکی های آن سایت را پذیرفته و اجازه خواندن کوکی ها را از کامپیوتر شما به سایت می دهد و اگر سایتی را در منطقه سایت های «ممنوعه» (restricted) بگذارید، ie تمام کوکی های ارسالی آن سایت را بر می گرداند.
17- تعداد سایت هایی که تاکنون نسبت به ارائه خط مشی خود در زمینه حفظ حریم خصوصی بازدیدکنندگان اقدام کرده اند بسیار کمتر از آن چیزی است که باید باشد (اولین آمار 53 مورد را گزارش داد). این خط مشی باید نشان دهد که سایت با اطلاعات کاربر چه خواهد کرد،کاربر چگونه می تواند از تعهدات سایت مطمئن شود، آیا کسی سایت را ضمانت می کند، در صورت تشکیک با چه کسی باید تماس بگیرید و او در این باره چه اقدامی خواهد کرد. سایتی که بخواهد خط مشی خود را ارائه دهد باید آن را به دو زبان تهیه کند: یکی به زبان انسان برای مطالعه بازدیدکننده و دیگری به زبان xml برای مطالعه internetexplorer می باشد.



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » یاسر ( یکشنبه 89/11/3 :: ساعت 11:9 عصر )

»» گرفتن بهترین ویژگی های ویندوز7 بر روی سیستم عامل خود

گرفتن بهترین ویژگی های ویندوز7 بر روی سیستم عامل خود

توصیفاتی که ازمشخصه های ویندوز7شده،سبب شده است تابسیاری ازتوقعات نسبت به این سیستم عامل بالا رفته وخیلی ازکاربران علاقمندباشندتامشخصه های آن را قبل ازبه بازار آمدن این سیستم عامل،درسیستم عامل های قبلی خودیعنی ویندوزXPو ویستا داشته باشند.درحقیقت ویندوز7خیلی متفاوت ازویندوزویستانیست امامشخصه هایی دارد که ارزش امتحان کردن رادارند که برای بهره گیری ازآنها نیازی به نصب ویندوز7نیست.دراینجاتعدادی ازبرنامه های رایگان وجایگزین معرفی میشوندکه محیط این مشخصه هادرویندوز7رابرروی سیستم عامل خود شبیه سازی می کند.
قراردادن آیتم ها در منویTaskbar:
ویندوز7به شمااجازه می دهدبرنامه ها واسنادخودرابجای قرار دادن درصفحه دسکتاپ به عنوان میان بر،درمنویTaskbarقراردهید.با این حال بسیارآسان است که این کار رااکنون اج راکنید.این قابلیت وجود داردامابه صورت پیش فرض فعال نشده است.برای اینکار بررویTaskbarکیلیک راست نموده واز داخل منویToolbarsتیک گزینهQuick Launchراحذف کنید.حال شما میتوانید میان برهای پوشه ها،اسناد وبرنامه ها رابرای دسترسی آسان تردرمنوی Taskbarقراردهید.(شکل1)همچنین اگرعلاقمندیدکه آیکون هادرصفحه دسکتاپ درشت نمایش داده شوندکافی است برروی نوارابزارکلیک راست کرده وازمنویViewگزینهLarge iconsرا انتخاب کنید.

گرفتن بهترین ویژگی های ویندوز7 بر روی سیستم عامل خود

تغییراندازه صفحه ویندوز:
یکی ازپرکاربردترین مشخصه های ویندوز7،مخصوصاًبرای کاربرانی که صفحه نمایش های Wideدارند،قابلیت نصف کردن پنجره هاوانتقال آن به سمت چپ ویاراست صفحه نمایش می باشد.برای داشتن این قابلیت مشابه ویاحتی بیشترازآن درسیستم عامل خودمی توانیداز برنامه رایگانWinsplit Revolutionاستفاده کنید-(http:/Winsplit-Revolution.com)که گزینه های بسیاربیشتری رابرای ترکیبات مختلف پنجره ها دراختیارشما قرار می دهد.برای عملیاتdrag-and-dropدرویندوز7شما میتوانیدازبرنامه رایگان(AeroSnap http:/lifehacker.com/5085675/aerosnap-brings-the-wimdoes-7-feature-to-xp-vista استفاده کنیدکه تقریباًرفتارویندوز7راتقلید می کند.
کنترل قابلیت User Account Control:بجای عبارت"Are You Soure?"که درویندوزویستادرهنگام نصب برنامه ها بسیار ظاهرمی شود،درویندوز7شما میتوانیدهشدارها وپیغام هایی که ظاهر می شود را تنظیم کنید.درکناراین قابلیت که درویندوزویستاخبری ازآن نیست شما میتوانیدUser Account Controlراغیرفعال کنیدویاشمامیتوانیدبااستفاده ازNortonُs Account Controlبرای ویندوزویستا،کنترل بیشتری را براین بخش درویندوزویستاداشته باشید (http:/nortonlabs.com/inthelab/use.php)بدون اینکه نیازی به غیرفعال کردن این قسمت داشته باشید.
تنظیمات قسمتSystem TraySystem:
Tray قسمت پایین وسمت راست صفحه نمایش است که آیتم های مربوط به ساعت ودیگرآیتم های نصب شده در آن قرار میگیرند.درویندوز7شمامیتوانیدبه تنظیم پیغام های باهشدار زرد رنگ درقسمتSystem Trayبپردازیدومیتوانید تصمیم بگیریدکه این پیغام هابرای چه برنامه هایی ظاهرشودوبرای چه برنامه هایی مشاهده نشود.(شکل2)این قابلیت درسیستم عامل ویندوزXPوویستاوجودندارد.درویندوزویستاشما میتوانیدباتغییردررجیستری ویندوز،این پیغام هارابرای تمامی برنامه ها حذف کنیداما نمی توانیدبرای تعداد مشخصی برنامه این کار را انجام دهید.کاربران ویندوزXPمی توانند با استفاده ازنرم افزارTweakUlبه غیرفعال کردن این آیکون هابپردازید. (http:/lifehacker.com/software/screenshot-tour/customize-windows-xp-with-tweakui-309787.php)درویندوزXPشما میتوانید انتخاب کنیدکه چه آیتم هایی را می خواهید مشاهده کنید وچه آیتم هایی را مخفی کنید.بدین منظورکافی است بر روی منویStartکلیک راست کرده وگزینهProperties راانتخاب کنید.درادامه با کلیک بر روی دکمهCustomizeشما می توانید آیکون هایی که تمایل به مشاهده آن ندارید را ازاین منوحذف کنید(شکل3)

گرفتن بهترین ویژگی های ویندوز7 بر روی سیستم عامل خود

گرفتن بهترین ویژگی های ویندوز7 بر روی سیستم عامل خود


سرعت بخشیدن به بالا آمدن سیستم:یکی از دلایلی که کاربران علاقه زیادی به استفاده ازاین سیستم عامل را دارند،زمان سریعتر در بالا آمدن این سیستم عامل است درنتیجه شما میتوانید بلا فاصله بعدازفشار دادن دکمه Powerمشغول کاربا سیستم شوید.ویندوز7درسرعت بالا آمدن سیستم،هردوسیستم عامل ویندوزXPو ویستا را پشت سر می گذارد.شما می توانید برای مشا هده فایل راهنما جهت تنظیمات جهت افزایش سرعت بالا آمدن سیستم به آدرس زیر مراجعه کنید . (http:/lifehacker.com/5087101/hte-complete-guide-to-speeding-up-your-pcs-startup)همچنین ویندوز7امکانات اضافه ای دربرنامه های کمکی موجود بر روی سیستم عامل از قبیل:WordpadوPaintوCalculatorدارد.برای داشتن این امکا نات اضا فه در این برنامه بر روی سیستم عامل خود،می توانید نرم افزارهایی بدین منظور بر روی سیستم خودنصب کنید.برای اینکار می توانید برنامه های
Power CalculatorوPaint.Net را بر روی سیستم خودنصب کنید تا این امکانات اضافه را در اختیار داشته باشید.
گرفتن تم ویندوز:شما می توانید تم ویندوز7را بر روی سیستم عامل خود نصب کنیدتاازنظرشکل ظاهری مشابه با ویندوز7شود.لینک زیر یک لینک مستقیم به تم ویندوز7می باشد.(شکل4) (http:/giannisgx89.deviantart.com/art/windows-7-vista-style-final-102269037)

گرفتن بهترین ویژگی های ویندوز7 بر روی سیستم عامل خود

داشتن کنترل بیشتر بر روی شبکه های Wi-Fi:
یکی از سودمندترین مشخصه های ویندوز7 که کاربران لب تاپ ها را بسیار خوشنود خواهد کرد آیکون Wireless خواهد بود که با یک بار کلیک بر روی این آیکون،این قسمت باز می شود.در صورتیکه در ویندوزهای XPو ویستا این امکان وجود نداشت و مشخص نبود باچند بار کلیک بر روی این آیکون،این قسمت باز می شود.با نصب برنامه (http:/netsetman.com/index.php?s=nsm) NetSetMan شما می توانید مدیریت قوی تری بر روی شبکه های Wireless داشته باشید.(شکل5) همچنین یکی از بهترین مشخصه های ویندوز7،مشخصه Aero Peek است که به شما این امکان را می دهد از برنامه های موجود در منوی Taskbar،یک پیش نما داشته باشید که می توانید این پنجره ها را حتی از طریق این پیش نما ببندید.حتی اگر این پنجره ها دارای چندین Tab باشد،می توان بین این چند Tab در یک پنجره حرکت کنید و آن ها را مشاهده کنید.

گرفتن بهترین ویژگی های ویندوز7 بر روی سیستم عامل خود


منبع:ماهنامه ی رایانه شماره


نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » یاسر ( یکشنبه 89/11/3 :: ساعت 11:9 عصر )

»» Kaspersky Internet Security 2010

Kaspersky Internet Security 2010

Kaspersky Internet Security 2010 latest cracks


Kaspersky Internet Security 2010


ادامه مطلب...



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » یاسر ( یکشنبه 89/11/3 :: ساعت 11:9 عصر )

»» آنتی ویروس کسپراسکی - Kaspersky Anti-Virus 2010 و Internet Secu

آنتی ویروس کسپراسکی  - Kaspersky Anti-Virus 2010 و Internet Security 2010



ادامه مطلب...



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » یاسر ( یکشنبه 89/11/3 :: ساعت 11:9 عصر )

»» Avira AntiVir Premium Security Suite 10.0.0.13

Avira AntiVir Premium Security Suite 10.0.0.13


نسخه Premium یا آزمایشی یروس کش Avira 10 ساعاتی پیش به بازار فرستاده و بر روی وب سایت های خارجی برای دانلود قرار گرفت که ما این نرم افزار ویروس کش را برای دانلود بازدیدکنندگان عزیز قرار دادیم.


 


Avira AntiVir Premium Security Suite 10.0.0.13 (database updated on 02.02.2010, the key to 01.05.2010)


ادامه مطلب...



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » یاسر ( یکشنبه 89/11/3 :: ساعت 11:9 عصر )

»» آثار رسانه های گروهی بر انحرافات اجتماعی

آثار رسانه های گروهی بر انحرافات اجتماعی
تربیت زیبایی شناختی
سلامت خانواده
غم غربت
تعلیم و تربیت از طریق هنر: هربرت رید (28)
تربیت زیبایی شناختی6
راهکارهای ایجاد زمینه جلب اعتماد دیگران
راه کارهای حل تعارضات خانوادگی
خشونت و ویژگیهای جسمی - روانی
استرس
آموزش برخورد با صرع کودکان
آیا کودک سالاری مهرورزی است؟
آموزش برخورد با صرع کودکان
تربیت زیبایی شناختی3
چگونه در کودکان اعتماد به نفس ایجاد کنیم
روانشناسی رسانه
مهر ورزی در اسلام
آشنایی با بیماری اسکیزوفرنی
با کودکان لجباز چگونه رفتار کنیم؟
اهداف تربیت زیبایی شناختی
شما همانی هستید که می اندیشید
ولایتعهدی امام رضا علیه السلام
VSO ConvertXToDVD 4.0.6.316
Spyware Doctor 2010 7.0.0.513
باستان شناسی قرآن
Foxit Reader 3.1.4 Build 1125
زیرنویسدانلود فیلم وندی و لوسی 2008 Wendy And Lucy
برش فیلم های بلند با نرم افزار Allok Video Splitter v3.1.1117
بازی فوتبال Real Football Manager 2010
تاملی بر انحرافات و منحرفین
ویژگیهای اساسی قرآن




نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » یاسر ( یکشنبه 89/11/3 :: ساعت 11:9 عصر )

»» یوزر پسورد جدید آنتی ویروس nod32 یوزر پسورد جدید آنتی ویروس nod

 یوزر پسورد جدید آنتی ویروس nod32 یوزر پسورد جدید آنتی ویروس nod32 آپدیت 15 آبان 89  

نود سی دو


Username: EAV-34217400

Password: df8ndc283x

 

Username: EAV-34217852

Password: v2vrcrch36

 

Username: EAV-34446305

Password: 8r28xvdj4c

 

Username: EAV-34505185

Password: uc627dbfe5

 

Username: EAV-37408013

Password: uetah3d3cu

 

Username: EAV-37408856

Password: cbf6b6nfrv

 

Username: EAV-37408004

Password: 7u7446ec44

 

Username: EAV-37057214

Password: bxmkxh3vpp

 

Username: EAV-37099864

Password: apf2amf7pm

 

Username: EAV-37099871

Password: 7vntsvdhjk

 

Username: EAV-34227230

Password: mfsshbd2rr

 

Username: EAV-37099856

Password: k7tttrjhft

 

Username: TRIAL-37712329

Password: ed676ddvmd

 

Username: EAV-37523529

Password: j83mbkn8r5

 

Username: TRIAL-37712360

Password: apn33x5p4h

 

Username: TRIAL-37712391

Password: tdn8u5tu2f

 

Username: EAV-37523526

Password: 2dtkhxcc2t



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » یاسر ( یکشنبه 89/11/3 :: ساعت 11:9 عصر )

»» هشت راز طراحی کلاس

هشت راز طراحی کلاس
تاثیرات محبت و تشویق در تعلیم و تربیت
چگونه نظم وانضباط را برقرار کنیم؟
چگونه املا بگوییم ... ؟
نکاتی در مورد برخورد با فرزندان :
آموزشی :: جدول حروف الفبا ...
مشکلات آموزشی دانش آموزان
استفاده بهینه از تشویق وتنبیه و 35 پیشنهاد برای تقویت عزت نفس د
آموزش و محبت به دانش آموزان در کلاس درس ، پیشنهادهایی برای تقویت
مراحل نگارش و تنظیم طرح درس روزانه
روش نگارش و تنظیم طرح درس روزانه
آموزشی :: جدول حروف الفبا ...
راهکارهای عملی برای درمان بی انضباطی
روشهای افزایش تاثیر تشویق دانش آموزان در کلاس درس



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » یاسر ( یکشنبه 89/11/3 :: ساعت 11:9 عصر )

<   <<   171   172   173   174   175   >>   >
»» لیست کل یادداشت های این وبلاگ

ملاک های تشخیصی اختلال وسواس فکری – عملی بر اساس DSM_IV و تشخیص
اختلال شخصیت وسواسی جبری چیست؟
ملاکهای تشخیصی اختلال شخصیت وسواسی - جبری
علایم وسواس و درمان وسواس
اختلال شخصیت وسواسی جبری
اختلال وسواسی جبری - Obsessive-compulsive disorder
اختلال شخصیت وسواسی جبری
[عناوین آرشیوشده]


نویسنده:[34] . و[25] . دانشگاه[25] . آموزش[24] . انتشار:[24] . تاریخ[20] . دانلود[15] . در[14] . اینترنت[13] . استاد[13] . فرهنگ[13] . فرهنگی[11] . مجموعه[9] . اینترنتی[9] . سال[8] . فضای[8] . های[8] . مرکز[7] . -[7] . 2003[6] . جان[6] . جهانی[6] . حرفه[6] . به[6] . برای[5] . پذیرش[5] . جامع[5] . سازی[5] . سی[5] . روان[5] . آموزشی[5] . ابزار[5] . مجازی[5] . می[4] . ها[4] . نویسنده[4] . مدیریت[4] . فلش[4] . فناوری[4] . الکترونیک[4] . از[4] . 2005[4] . راهنمای[4] . دپارتمان[4] . شناسی[4] . بر[4] . بین[4] . پروفسور[3] . پی[3] . تأثیر[3] . تحصیل[3] . تحصیلی[3] . جامعه[3] . خارج[3] . سیاست[3] . سولر[3] . ژوئن[3] . زنی[3] . ساخت[3] . دانشکده[3] . دی[3] . ذهن در شبکه روان‌شناسی در عصر اینترنت نویسنده: جوزپه ریوا (Gius[3] . روانشناسی[3] . رییس[3] . )[3] . Learning[3] . اطلاعات[3] . اخذ[3] . ارتباطات[3] . آمادگی[3] . مجازی:[3] . ملی[3] . ی[3] . ویندوز[3] . نرم افزار[3] . نوامبر[3] . نامه[2] . میشل[2] . موبایل[2] . موسسه[2] . موضوعات[2] . وبلاگ[2] . وتحصیل[2] . ورزشی[2] . مدیر[2] . نرم[2] . نیوزیلند[2] . والیبال[2] . ویراسته[2] . ویروس[2] . ویژگی های بنیادی روان‌شناختی فضای مجازی مولفه های مدل روان‌شناسی[2] . یادگیری[2] . کاربردی[2] . کامل[2] . یک[2] . مستند[2] . مطالب[2] . مطالعات[2] . مدرک[2] . مایا[2] . مایکل[2] . مبتدی[2] . متحرک[2] . گل[2] . لی[2] . مؤسسه[2] . شناختی[2] . شده[2] . شرکت[2] . عصر[2] . علوم[2] . فارسی[2] . کامل[2] . کانادا[2] . قرآن[2] . فیلم[2] . گروه[2] . آمریکا[2] . آفیس[2] . آکسفورد[2] . Zlatko[2] . آزاد[2] . آشپزی[2] . آویرا[2] . آیین[2] . آنتی[2] . S.[2] . Suler[2] . Suler)[2] . University[2] . اخبار[2] . اختلال شخصیت پارانوئید[2] . اتریش[2] . اختلال شخصیت وسواسی جبری[2] . استفان[2] . ارتباط[2] . استادیار[2] . استخدام[2] . اینترنت:[2] . افزایش[2] . الکترونیکی[2] . انسان[2] . and[2] . N.[2] . of[2] . Flash[2] . J[2] . Kova?i?[2] . 2000[2] . 2003 دانلود[2] . 2004[2] . A[2] . (John[2] . .[2] . Avira[2] . زبان[2] . رفتار[2] . روان‌شناسی[2] . زندگی[2] . رایگان[2] . روان شناسی اجتماعی در فضای مجازی: استفاده از وب گسترده جهانی برا[2] . دولت[2] . ذهن[2] . رسانه[2] . دیسک[2] . دف[2] . دفاع[2] . درمانی[2] . خدمات[2] . زیبا[2] . سلامت[2] . سنجش[2] . سیاسی[2] . شبکه[2] . شبکه[2] . شخصی[2] . خود[2] . جوزپه[2] . تکنولوژی[2] . تصویری[2] . تفاوت‌های[2] . تکنیک[2] . تحقیق[2] . تحقیقات[2] . تحقیقاتی[2] . پیشرفته[2] . پکیج[2] . پلی[2] . پرینتر[2] . پزشکی[2] . بریتیش[2] . بسته[2] . انتشار[2] . بررسی[2] . بازاریابی[2] . بالینی[2] . بخش[2] . بد . بدن . بخارپز استیل آسان و راحت بدون برق و یا باطری به صورت بن ماری کار . بازدید . بازنگری . بازیکن . باشگاه . برگ . بریتانیا . برایت . برتر . برخی . بکه . پ . پارانوئید . پارانویا . پارکور . پاز . پاستر . پاول: . پاکت . پت . بهترین . بهداشت . بهداشتی . بور، . بورس . بوسیله . بولن- . بوکس . بی . بیش . بیگز . بسکتبال . بصورت . بکارگیری . بستن . پرورش . پزشکی، . پزی . پژوهشگر . پلاستیک جادویی . پلیومتریک . پرویز . پیتر . پیچیده . تأثیر فرهنگ ملی بر آمادگی برای پذیرش دولت الکترونیک جهانی . تأثیرات . تأثیرات فرهنگ بر ارتباط گروهی کوچک تاریخ انتشار: 2003 دا . تا . تاثیر نماز بر اختلال شخصیت پارانوئید (1) . تاثیرات . تحلیلی . تحول . تخصصی . تدوینگر . ترانه . ترکیب . تروجان . تشخیص و درمان . تشریح . تمپل . تُنگ(پارچ) دربدار دوتکه ای سرامیکی با نقش سرباز هخامنشی. . تُنگ(پارچ) دردار دوتکه ای گلدار . تورنتو . تورنتو، . تولید . تونر . تیم . تعمیر . تعمیرات . تعویض . تغذیه . تغییر . تامارا . تای . تایمر آشپزخانه قوری . تبلیغاتی . تجربیِ . تکنیک . تکنیکهای . جاکلورسکی،رابرت . جام . جهانی شدن و چشم‌انداز توسعه جامعه اطلاعاتی نویسنده: جی. اس. یاد . جو . جوانب . جوانب فرهنگی ادبیات الکترونیکی در فضاهای آموزشی مجازی . جدید . جدید:اینترنت . جستجوی . جسمانی . جلد . جن . جنبه . جنبه‌های . جنگل . جولای . جی . جی. . جیمز . چالش‌های . چانگ . چت .
 

>> بازدید امروز: 2
>> بازدید دیروز: 53
>> مجموع بازدیدها: 882630
» درباره من «

روان شناسی و اختلالات روانی رفتاری

.::مرجع کد آهنگ::.

.::دریافت کد موزیک::.



» پیوندهای روزانه «

خاوران شاپ
بازیهای آنلاین جذاب و اکشن و مهیج و تست های هوش [3]
فروشگاه سی
هالیوود ایرانی [1]
ماه شاپ ایرانی
[آرشیو(5)]

» آرشیو مطالب «
آذر 1383
فروشگاه نرم افزار
فروشگاه تی شرت پسرانه
فروشگاه تی شرت دخترانه
فروشگاه نرم افزار
مجموعه سوالات المپیادها
اتیسم
مجموعه سوالات فیزیک
مسابقات آزمایشگاهی
نمونه سوالات دین و زندگی
فروشگاه نرم افزار هلو
مقالات روان شناسی
پکیج هاست لینوکس
دانلود نرم افزار مفید
مقالات روان شناسی
فروشگاه نرم افزار
مقالات رایانه
فروشگاه نرم افزار
فروشگاه نرم افزار
بهمن 89
مهر 89
شهریور 89
مرداد 89
تیر 89
خرداد 89
فروردین 89
اردیبهشت 90
آذر 91

» لوگوی وبلاگ «


» لینک دوستان «
هادرباد شناسی (روستایی در شرق شهرستان بیرجند) HADERBAD SHENASI
بهترین نرم افزارهای، مالی، اداری حسابداری، انبارداری
****شهرستان بجنورد****
مشاور
.: شهر عشق :.
جهاد ادامه دارد...
دوستی و دوست یابی
قافیه باران
مجموعه بیانات رهبر معظم
جکستان ، عکاسخانه ، نرم افزار سرا
کامپیوتر و لوازم جانبی و نرم افزار آموزش
عمو همه چی دان
فتو بلاگ
گروه اینترنتی جرقه ایرانی
پرسش مهر
تنهاترین عاشق
* روان شناسی ** ** psycology *
تبادل نظر
وای ندیدید شما ا!!!!!!!

مجموعه مقالات رایانه MOGHALAT COMPUTER
راه و راهنما
عدالت جویان نسل بیدار
مقالات روان شناسی
کودکان استثنایی
جدیدترین یوزر پسورد آنتی ویروس nod32- Kaspersky - Avira
یوزر آنتی ویروس و مسابقات تبیان و راسخون و قرآنی
بیستِ E بیستترین فروشگاه
بهترین ها برای ایرانیان
شناختی
روان شناسی کودکان استثنایی
مهدویت
یا غیاث المستغیثین - روز های آبی من
پایگاه سایبری شهید حاج حفظ الله عابدینی
هیئت سایبری لبیک
اتیسم
جنبش قطره سرگشته
دکتر علی حاجی ستوده
کتاب الکترونیکی
روان شناسی
آپدیت جدیدترین یوزر پسورد آنتی ویروس nod32
پرسش مهر ... پیشرفت ،راه‌های پیشرفت و موانع پیشرفت چیست ؟
بهترین ها برای شما
میترایسم
صفاسیتی
فیلم، کارتون، سریال ایرانی، خارجی، موسیقی پاپ، کلاسیک
طوفان در پرانتز
پرنسس خشگله عکس دانلود نرم افزار و بازی narmafzar gam aks
پرسش مهر 10
خدمات اینترنتی و حراج نرم افزار
نرم افزارهای تخصصی و موبایل و نرم افزارهای آموزشی تخصصی و موبایل
گالری لوازم آرایشی، بهداشتی
لوازم آرایشی و بهداشتی و ادکلن
پارس دانلود
ایران دانلود - دانلود نرم افزار - ویروس یاب
گالری دستبند، انگشتر، گردنبند، سرویس، گوشواره
گالری نرم افزارهای مالی، اداری حسابداری و انبارداری
گالری بهترین نرم افزارهای سیستم عامل، طراحی گرافیک، برنامه نویسی
مقالات اختلالات رفتاری و روانی...
گالری بهترین بازیها و سرگرمیهای حادثه ای و فکری
گالری نرم افزارهای مکانیک، برق، الکترونیک، شیمی، معماری، عمران
گالری آموزش زبان های انگلیسی آلمانی فرانسوی عربی اسپانیایی
گالری نرم افزار آموزشی درسی، دانشگاهی، کامپیوتر، فنی مهندسی،کودک
چهارراه
بهترین نرم افزارهای آموزشی زبان برای ایرانیان
کیتهای الکترونیکی،لوازم منزل، خودرو، موبایل،الکترونیکی
کتاب، الکترونیک، مجلات روانشناسی، مدیریت، اقتصاد، فنی، مهندسی،
بهترین دستبند، انگشتر، گردنبند، مدال، سرویس، گوشواربرای ایرانیان
بهترین ها لوازم آرایشی، لاغری، بهداشتی، عطر، ادکلن
بهترین نرم افزارهای بازی سرگرمی،حادثه ای، اتومبیلرانی،فکری، ورزش
گالری بهترین نرم افزار، کاربردی مکانیک، برق، الکترونیک، شیمی
بهترین نرم افزار زبان های خارجی انگلیسی آلمانی فرانسوی عربی
بهترین های نرم افزار آموزشی درسی، دانشگاهی، کامپیوتر، فنی مهندسی
بهترین نرم افزارموبایلهای سامسونگ، سونی اریکسون، موتورلا، نوکیا
بهترین نرم افزارهای آموزشی برای ایرانیان
بهترین لوازم منزل،خودرو،کامپیوتر، موبایل و کیتهای الکترونیکی
بهترین کتب، مهندسی، روانشناسی، مدیریت، اقتصاد، لغت
بهترین های نرم افزارهای، مالی، اداری حسابداری برای ایرانیان
نرم افزارهای کاربردی مکانیک، برق، الکترونیک، شیمی
جکستان . عکاسخانه
گالری نرم افزار آموزشی درسی، دانشگاهی، کامپیوتر، فنی
نرم افزار موبایل نوکیا، سونی اریکسون، موتورلا،
گالری بهترین نرم افزار آموزش زبان های انگلیسی
نرم افزار زبان های خارجی انگلیسی آلمانی فرانسوی عربی اسپانیایی
w x y z * دبلیو ایکس وای ضد * کد
بانک مقالات روانشناسی
پایگاه عکس و پیامک و دانلود بازی و نرم افزار
فروشگاه کتب روانشناسی، اسلامی، ایران شناسی وسیستم عامل
لوازم خانگی و اثاثیه منزل و لوازم آشپزی
فروشگاه نرم افزارهای گرافیکی و سرگرمی و بازی
پوشاک & تی شرت دخترانه پسرانه استین کوتاه و بلند & ژاکت
هتل دانلود
سکوت نیمه شب
کوچک های بزرگ
دهکده مجازی ...
دختر غریب
دانلود سانسور نشده های سریال افسانه جومونگ
پرسش مهر . ...... چگونه خدمتگذار خوبی باشیم
عکاسخانه
عکس های توپ گلها همه آفتاب گردانند
جک جک جکستان
پیچیدگی سکوت
متفاوت
فروشگاه لوازم منزل،خودرو،کامپیوتر، موبایل و کیتهای الکترونیکی
دستبند، انگشتر، گردنبند، مدال، سرویس، گوشواره، زیورآلات
لوازم بهداشتی آرایشی،عطر ، آدکلن ، لوازم لاغری و کرم
نرم افزارهای، مالی، اداری حسابداری، انبارداری
فروشگاه نرم افزارهای سیستم عامل، طراحی گراف
فروش نرم افزار، بازی، سرگرمی،حادثه ای، اتومبیلرانی،فکری، ورزشی
نرم افزار کاربردی مکانیک، برق، الکترونیک، شیمی، معماری، عم
نرم افزار آموزشی درسی، دانشگاهی، کامپیوتر، فنی مهندسی،کودک
بهترین نرم افزارهای سیستم عامل، طراحی گرافیک و برنامه نویسی
گالری بهترین کتب مهندسی، روانشناسی، مدیریت، اقتصاد، لغتنامه
بهترین ها برای ایرانیان
فیلم، کارتون، سریال، موسیقی، پاپ، ایرانی
بهترین ها برای ایرانیان
فروش کتب، مهندسی، روانشناسی، مدیریت، اقتصاد، لغتنامه، شعر،داستان
فروشگاه نرم افزارهای نوکیاو موتورلا و سونی اریکسون و سامسونگ
چـــــاوش ( اعتراضی که شاید به گوش برسد )
شایگان♥®♥

» صفحات اختصاصی «

» لوگوی لینک دوستان «








» طراح قالب «